Beschadigd haar?

Chemische en thermische behandelingen, zoals kleuren, blonderen, permanent föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het zwakker en futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Dit komt doordat verbindende zwavelbruggen in het haar verbroken worden.

 

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex is de nieuwe Amerikaanse haarrevolutie die chemisch/termisch behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat wordt hersteld. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Wanneer het haar ernstig beschadigd is en je het toch chemisch/termisch wil blijven behandelen, kan het haar met Olaplex hersteld worden. Zo kan je, je haar altijd in de gewenste kleur/style blijven dragen. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt.
 

Omdat wij houden van mooi haar, zijn wij gaan werken met Olaplex.Dit revolutionaire product zorgt voor  sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud. Kom langs en ervaar zelf het fantastische resultaat.

 

Kleuren met Olaplex.

 

No.3 Hair Perfector

Dit is de thuisbehandeling van het Olaplex systeem.

De Olapex No.3 Bond Perfector is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Het is het beste om hem aan te brengen op schoon, handdoekdroog haar. Als er toch een ophoping van olie of siliconen in het haar zit dan is het raadzaam het haar eerst te wassen met shampoo en handdoekdroog te maken voor de beste resultaten.

1. Breng een royale hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en kam het grondig door.
2. Laat het minimaal 10 minuten intrekken. Onthoud dat een langere inwerktijd altijd effectiever is.
3. Spoel het uit, was het haar met shampoo en conditioneer.
De No.3 is GEEN conditioner of leave-in product. Het is bedoeld om uit het haar gewassen te worden met shampoo. De No.3 moet minimaal 10 minuten inwerken. Mocht het haar erg beschadigd zijn dan is een minimale inwerktijd van 20 minuten of meer zeer raadzaam. Wij adviseren de No.3 één keer per week te gebruiken in gezond haar. Voor beschadigd haar adviseren wij om het haar 2 tot 3 keer per week te behandelen met de No.3 in combinatie met je favoriete conditioner of masker.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: